Le Bridge d’Auvergne september 2019

In september 2019 vieren wij de vierde Bridge d’Auvergne hier bij ons op Les3Etangs. De Bridge-drives kunnen worden gehouden in onze grote ‘Grenier’, die wij als gemeenschappelijke activiteitenruimte hebben ingericht. Bij gunstige weersomstandigheden kan dit natuurlijk buiten!

Onze opzet is, genieten van onze plek en omgeving, heerlijke eten & drinken èn natuurlijk op gepaste tijden Bridgen.

Bij verblijf in één van onze Gites zijn de kosten. Voor een verblijf in onze gezellige Caralet zijn de kosten. Het is natuurlijk ook mogelijk om met eigen Caravan of Tent te komen.

Elke ochtend rijden wij naar de bakker in het dorp voor vers brood. Daar kunt u (tegen een kleine vergoeding) gebruik van maken indien gewenst. Ook kunnen wij bij voldoende belangstelling een gezamenlijk Diner aanbieden. Kosten € 25,- p.p. En bij goed weer is er ook een BBQ-avond mogelijk, kosten € 20,- p.p.  Voor drank en ander gelag kan ieder natuurlijk zichzelf zijn maar er is ook een centrale uitgifte voor wijn, bier en frisdranken.

Vraag gerust naar al onze verblijfsmogelijkheden of andere zaken via een email, info@3etangs.com, of een telefoontje naar +33 4 73 52 27 91