La Noisette (de hazelnoot)


De sfeervolle middelste Gite hebben wij La Noisette (de hazelnoot) genoemd. Dit omdat er bij ons en in de omgeving veel hazelaar struiken(hazelnoten) staan. Deze struiken zitten overal tussen, net als Gite La Noisette die zich tussen Gite LaFaine en Gite  le Marron bevindt.

Gite La Noisette is uitgerust met een woon, leefkeuken vanwaar je een mooi uitzicht over de meertjes hebt. In de hal bevindt zich een moderne badkamer met douche en wastafel en separaat de toilet. Beneden is één zeer grote familie-slaapkamer met authentieke schouw. Deze slaapkamer wordt d.m.v een brede inbouwkastenwand gescheiden in twee gedeeltes. Er bevinden zich twee eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed. Het klinkt alsof je met z’n vieren op een slaapkamer slaapt maar de scheidingswand zorgt voor de nodige privacy.  Uiteraard is de Gite van alle benodigde faciliteiten voorzien inclusief picknicktafel, vier luie buitenstoelen en parasol.

Rondom de Gites hebben wij vele gezellige luier, lees- en relax hoekjes gecreëerd waarvan alle gasten gebruik mogen maken. Ook hebben we twee gezellige buiten “woonkamers” met lange tafel, boekenkast en spelletjes.