Contact & Bereikbaarheid

Onderstaande route zal menig navigatie systeem niet aangeven. Maar het omzeilt de drukte van Parijs en het is goedkoper. Want oa de “autoroute de l’arbre” is qua tolgeld goedkoper.

Routebeschrijving “autoroute de l’arbre”

Vanuit NL richting Parijs rijden. Net voorbij de tunnels van het vliegveld “Charles de Gaulle” komt de afslag N104/A104. Dit is de buitenste ring om Parijs heen, ook wel “route Francilienne” genoemd. Deze weg tot aan de afslag A6 richting Lyon blijven rijden.

A6 richting Lyon totdat de A77 komt. Dit is de weg die je wilt rijden. Een fijne snelweg met weinig verkeer en nog educatief ook door de verschillende boomsoorten die langs de kant van de weg worden aangegeven 😉
Deze autoroute de l’arbre helemaal uitrijden en hij gaat uiteindelijk over in de N7 tot Moulins.

Vanaf Moulins kun je de snelle N79 naar Montmarault nemen en dan via St Eloy les Mines naar St Gervais d’Auvergne rijden of de mooiere route (overdag) via St Pourcain sur Sioule, net iets verder na Moulins (N7) de D46 die vervolgens overgaat in de D987 (Chantelle, Bellenave) helemaal tot aan St Gervais d’Auvergne.

Le Fal (gehucht met vier huizen) ligt ongeveer 2 km voor het dorp, dus goed op ons bord met 3Etangs op een oude koets (linkerkant van de weg) letten.

Bonne route!

3Etangs (Basten & Christine Zwart)
Le Fal
63390 St. Gervais d’Auvergne

E-mail: info@3etangs.com
Tel: 00 33 (0)4 73 52 27 91