Fotografie workshop: Zondag 27 mei tot zaterdag 02 juni 2018.

 

ChristopheAlweer de derde Fotografie Workshop staat gepland ! En wordt weer gegeven door fotograaf, Christophe Thole. Deze week, gepland voor komend voorjaar, staat natuurlijk in het teken van de fotografie, met een evenwichtige verdeling van theorie en in de praktijk zelf aan de slag. U bevindt zich in goed gezelschap van enthousiaste fotografen, die allen een stap verder willen zetten bij de beoefening van hun hobby.
Elke dag wordt afgesloten met gezellig napraten en het delen van ervaringen onder het genot van een mooi glas wijn of andere lekkere versnapering.

Deze week wordt aangeboden op basis van volpension. ‘S ochtends een heerlijk ontbijt gevolgd door een warme 3 gangen-lunch en ’s avonds een uitgebreide borrel-brood maaltijd. Over de dag genomen de nodige koffie/thee/fris, huis gemaakte taarten, fruit etc.

Deze week is geschikt voor iedereen met een (digitale) spiegelreflexcamera, zowel voor beginnende als meer gevorderde fotografen. Vóór uw vertrek ontvangt u een overzicht van materialen die u goed zou kunnen gebruiken en mee kunt brengen indien in eigen bezit.

Christophe Thole is grotendeels autodidact (begonnen op zijn 18de), aangevuld met de opleiding Fotografisch Specialist (Fotogram Amsterdam) en een half jaar Master Class van Govert de Roos (via de Fotovakschool in Rotterdam). Daarnaast enkele workshops van o.a. Jan van der Meer, Geurt Besselink.

Specialiteit is de mens (portret, maar ook als onderdeel van de omgeving), gefotografeerd zonder ‘masker’, zich blootgevend (soms ook letterlijk) als wie hij/zij werkelijk is en daardoor vaak ontdaan van de obligate glimlach.
Voorheen uitsluitend natuurfotograaf, waarbij (uit angst) bewust de mensen werden vermeden, sinds een diepgaande opleiding tot coach geheel omgeslagen en gegrepen door het maken van contact en de kijker proberen te raken met het beeld dat hij ziet. Het mooiste is de mens centraal stellen in een passende, al of niet natuurlijke omgeving. Voor foto’s zie zijn website: www.fotostudiodebetuwe.nl

Kosten Fotografie workshop op basis van volpension en verblijf in een 4- of 6-persoons Gite:
€ 895,– (op basis van een gedeelde 2-persoonskamer)
Toeslag 1- persoonskamer € 120,– (beperkt beschikbaar)

Voorjaar 2018
Inbegrepen:

– verblijf in comfortabele Gites
– ontbijt, lunch, 3-gangen diner (tussendoor koffie, thee, fris, water, huisgemaakt taarten en fruit)
– begeleiding van fotograaf Christophe Thole (fotobesprekingen)
– van te voren deelnemers bijeenkomst in Nederland